Prva - banner
Vzajemna - banner
Wiener Stadtische - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Grawe - banner
Allianz - banner

ZAKAJ POTREBUJEM ALLIANZ RIZIKO ZAVAROVANJE?

Zavago
20. 01. 2021

Ker nudi meni in moji družini finančno varnost! Ker je brezplačno zavarovana celotna družina! Ker lahko izberem edinstvena kritja! Ker so premije izjemno ugodne! Da lahko mirno spim! KAJ JE ALLIANZ RIZIKO? Allianz Riziko je življenjsko zavarovanje za primer smrti. Zavarovanje ne vsebuje varčevalne komponente, zato si lahko privoščite visoke zavarovalne vsote ob nizkih zavarovalnih […]

Ker nudi meni in moji družini finančno varnost! Ker je brezplačno zavarovana celotna družina! Ker lahko izberem edinstvena kritja! Ker so premije izjemno ugodne! Da lahko mirno spim!

KAJ JE ALLIANZ RIZIKO?

Allianz Riziko je življenjsko zavarovanje za primer smrti. Zavarovanje ne vsebuje varčevalne komponente, zato si lahko privoščite visoke zavarovalne vsote ob nizkih zavarovalnih premijah.

KOMU JE NAMENJENO?

Priporočamo ga vsem, ki želijo zavarovati svoje najdražje za primer najhujšega, še posebej, če so ti finančno odvisni od vas.

VARNOST CELOTNE DRUŽINE

V primeru smrti so avtomatično zavarovani tudi družinski člani zavarovanca, v višini 10 % od pogodbene vsote, vendar največ 20.000 evrov na družinskega člana.

ALLIANZ RIZIKO VAM PONUJA MOŽNOST SKLENITVE DODATNIH KRITIJ:

Dodatno nezgodno zavarovanje oseb zagotavlja dodatno izplačilo v primeru nezgodne smrti zavarovanca, enkratno izplačilo v primeru trajne invalidnosti in dnevno nadomestilo za vsak dan bivanja v bolnišnici. Sklenete lahko tudi Dodatno zavarovanje za primer zloma kosti zaradi nezgode in/ali zagotovite izplačilo mesečne rente v primeru invalidnosti, večje od 50 %. Dodatno zavarovanje za primer hude bolezni zagotavlja izplačilo, če kot zavarovanec zbolite za katero izmed najpogostejših hudih bolezni. In še – če družinski član zboli za katero izmed najpogostejših hudih bolezni, prejme 10 % pogodbenega zneska, vendar največ 20.000 evrov. Poleg tega, pa če glavni zavarovanec zboli za rakom, imajo biološki otroci, ne glede na njihovo starost, pravico do DNK-analize „Cancer screen” za dedne oblike raka.

Vse to že od 8,33 EUR/mesec.

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]