Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

1. Kaj je Zavago?

Zavago je spletni portal za sklepanje zavarovanj. Zavago vam omogoča enostavno izbiro zavarovanja, transparentno primerjavo in oddajo zahtevka za sklenitev zavarovanj.

2. Kako sklenem zavarovanje?

Vse kar potrebujete je vaš računalnik, mobilni telefon ali tablica – obrazec lahko iz udobja svojega naslonjača oddate v nekaj kratkih minutah. Izberete ustrezno zavarovanje, vnesete parametre, primerjate ponudbe in oddate obrazec za sklenitev.

3. S kom sklenem zavarovanje?

Vsa zavarovanja na portalu Zavago sklepate preko podjetja FINANČNA HIŠA d.o.o.. Podjetje obstaja že 16 let in zaupa mu že več kot 13.200 strank, ki so preko FINANČNE HIŠE sklenile zavarovanje. Smo ena večjih zavarovalno zastopniških agencij v Sloveniji z najvišjo bonitetno oceno in kot takšno zaupanja vreden partner.

4. Ali Zavago jamči za najboljšo ceno?

Da, Zavago jamči, da je premija za sklenitev zavarovanja z upoštevanim vračilom premije najnižja na trgu. V kolikor najdete nižjo ponudbo nam pošljite ponudbo in izenačili bomo ceno. Izključene so le ponudbe, kjer zavarovalnica ponuja paketne ponudbe in izredne popuste.

5. Koga naj pokličem, če pride do škodnega dogodka?

Vse obrazce za uveljavitev škode najdete na naslednji povezavi: PRIJAVA ŠKODE. V kolikor potrebujete pomoč nas lahko pokličete na telefon 031 691 271 ali pišete na info@zavago.si in pomagali vam bomo uveljaviti zavarovalnino in odškodnino.

6. Koliko časa lahko odstopim od zavarovanja?

Če je zavarovanje v celoti sklenjeno preko spleta zakon določa, da lahko odstopite v 15 dneh od sklenitve zavarovanja, razen, če je zavarovanje skenjeno za krajše obdobje od 15 dni. Vsaka zavarovalnica ima svoje pogoje glede odstopa, ki jih vedno lahko preverite pred sklenitvijo zavarovanja, tako, da kliknete na povezavo Informacije o zavarovalnem produktu, ter poiščete razdelek odstop od pogodbe. Za lažjo predstavo imate tukaj primer:

7. Kje lahko preberem drobni tisk zavarovanja?

Droben tisk lahko vedno preverite pred izbiro paketa, in sicer tako, da kliknete na povezavo Informacije o zavarovalnem produktu. Informacije o zavarovalnem produktu in splošne pogoje vam pošljemo tudi v potrditvi oddaje zahtevka za sklenitev zavarovanja, zato lahko vse pogoje zavarovanja temeljito pregledate preden sklenete zavarovanje. V kolikor boste imeli v zvezi s pogoji kakšno vprašanje nam vedno lahko pišete na info@zavago.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Nagradni sistem – vračilo premije

Vračilo premije

1. Kdaj sem upravičen do vračila premije - dobropisa?

Do vračila premije ste upravičeni, če na portalu Zavago oddate zahtevek za sklenitev zavarovanja in vam zavarovalnica izda polico na podlagi plačane premije.

2. Kdo mi nakaže denar?

Denar vam nakaže podjetje FINANČNA HIŠA d.o.o. in vam o samem nakazilu posreduje tudi potrdilo.

3. koliko časa po sklenitvi prejmem nakazilo?

Nakazilo prejmete v roku 14 dni po izdaji police in plačila premije.

4. Kaj se zgodi v primeru, če sklenem več zavarovanj?

Vaša vračila se seštevajo in za vsako od njih dobite vračilo v višini kot je navedeno ob oddaji vačega obrazca.

Varstvo zasebnosti

Varstvo zasebnosti

Kako Zavago varuje moje podatke?

Na Zavagu se zavedamo, da so osebni podatki občutljiva tema in posledično izpolnjujemo vse najstrožje ukrepe, da bi vam zagotovili najvišje varstvo. V celoti spoštujemo Zakon o varstvu podatkov in imamo implementirane zahteve uredbe GDPR.

 

Omogočamo vam vpogled v osebne podatke, ki jih hranimo, enostavno podajanje zahtevka za spremembo svojih podatkov. Vaše podatke uporabljamo skladno z vašim podanim soglasjem in jih prenehamo uporabljati takoj, ko podatke zahtevo za izbris in prenehanje uporabe. Podrobneje lahko o varstvu podatkov preberete na naslednji povezavi: PRAVILA O ZASEBNOSTI

Primerjaj zavarovanja
Izberi zavarovanje. Primerjaj. Skleni preko spleta.

Prijavite se na newsletter in ostanite na
tekočem z novostmi:

Zakaj Zavago?

1

Pregledna in enostavna primerjava

Izbirate lahko med ponudbami različnih zavarovalnic na enem mestu. Hitro, enostavno, brez posrednika.

2

Zaupanja vredna
storitev 

Vaše osebne podatke strogo varujemo v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu podatkov.

3

16 let izkušenj

Poslujemo že od leta 2004 in zaupa nam več kot 13.217 strank. Sklenili smo več kot 15.000 zavarovanj.

4

Vračilo denarja, garancija

Če v 15 dneh od sklenitve zavarovanja, pisno odstopite od pogodbe, vam zavarovalnica vrne že plačano premijo.