Telefon
Email
Facebook
LinkedIn
031 691 271  |  info@zavago.si

Pred odhodom v tujino

Zavago
01. 07. 2021

Potovanja in izleti prinašajo prijetna presenečenja, a tu in tam lahko potovalne užitke zmoti kak neljubi dogodek. Naše potovalne navade so se v času pandemije spremenile. Morda prav zato, ker že dolgo ni mogoče brezskrbno potovanje v tujino, mnogi sanjarijo o svojem naslednjem oddihu. Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje […]

Potovanja in izleti prinašajo prijetna presenečenja, a tu in tam lahko potovalne užitke zmoti kak neljubi dogodek.

Naše potovalne navade so se v času pandemije spremenile. Morda prav zato, ker že dolgo ni mogoče brezskrbno potovanje v tujino, mnogi sanjarijo o svojem naslednjem oddihu. Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru nezgode, je dobro izbrati primerno zavarovanje za tujino. Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo v ponudbi zanesljivo zdravstveno zavarovanje za tujino za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto.

Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7, storitev Dr. Posvet in visoke zavarovalne vsote – vse do milijona evrov.

Posebnosti letošnje sezone

Letošnje poletje bo predvidoma še zaznamovano z nekaterimi zdravstvenimi omejitvami.

Naj bo z zavarovanjem za tujino ena skrb manj.

Vzajemna bo namreč prevzela kritje stroškov zdravstvenih storitev zaradi posledic okužbe z novim koronavirusom.

Dr. Posvet

V vse pakete zavarovanja za tujino bo od 1. 7. 2021 vključena celoletna brezplačna uporaba storitve Dr. Posvet, ki zavarovancu omogoča posvet z zdravnikom prek izbrane aplikacije za klepet 24 ur na dan.

24-urna pomoč v tujini

Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja, kjer vam bodo svetovali, kako ravnati.

 

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip. Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot 90 dni. Multitrip lahko sedaj sklenete še posebej ugodno.

Izberite pravi paket zase

V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere paket po želji.

Glede na destinacijo potovanja je možna izbira med območji razširjena Evropa, Svet in Hrvaška, ki je priljubljena izbira v toplejši sezoni.

K Vzajemninemu zavarovanju je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini.

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
V zadnjem času se veliko govori o zdravstvenem zavarovanju specialističnih storitev. To zavarovanje spada med ene najbolj popularnih med Slovenci, saj je poceni in omogoča, da se izognete dolgim čakalnim vrstam v zdravstvu. Vsi vemo, da so čakalne vrste v javnem zdravstvu na žalost zelo dolge. Čakalna doba v javnem zdravstvu je predolga: Specialisti: Čakalna doba v javnemzdravstvu *: […]
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]

IMAŠ DANES SREČNO ROKO?

Vnesi podatke in preveri svojo srečo ...
 
 
* Obvezno polje
Zavrti!
Never
Remind later
No thanks