Allianz - banner
Allianz - banner

Z varčevanjem ustvarite varnejšo prihodnost

Zavago
01. 01. 2022

Izognite se negotovosti s pravočasnim načrtovanjem Načrtovanje prihodnosti in postavljanje ciljev, ki jih želimo doseči v življenju, je lahko zelo razburljivo, vendar prinaša tudi skrben premislek o nekaterih pomembnih stvareh. Prva in obenem najpomembnejša stvar so zagotovljene finance in načrt, ki nam bo pomagal zmanjšati negotovost, ki jo včasih s seboj prinaša prihodnost. Osebni proračun […]

Izognite se negotovosti s pravočasnim načrtovanjem

Načrtovanje prihodnosti in postavljanje ciljev, ki jih želimo doseči v življenju, je lahko zelo razburljivo, vendar prinaša tudi skrben premislek o nekaterih pomembnih stvareh. Prva in obenem najpomembnejša stvar so zagotovljene finance in načrt, ki nam bo pomagal zmanjšati negotovost, ki jo včasih s seboj prinaša prihodnost.

Osebni proračun je odličen način, da se v vsakem trenutku zavedamo, koliko denarja imamo, koliko smo porabili in koliko bomo potrebovali za uresničitev svojih želja in načrtov.

DISCIPLINA, VENDAR TUDI PRILAGODLJIVOST PRI NAČRTOVANJU

Ko se pomikamo proti uresničitvi načrtovanega, je najboljši način za zagotovitev potrebnih sredstev varčevanje. Čeprav se prvi hip sliši zelo preprosto, je vseeno potrebno kar nekaj časa, discipline in samokontrole, da prihranimo določeno vsoto denarja, ki nam bo pomagal doseči zastavljeno. Včasih bomo naleteli na različne skušnjave in si želeli privoščiti kakšno malenkost, vendar je razumljivo, da to ne bo pospešilo procesa do zastavljenega cilja. Pri varčevanju je pomembno biti potrpežljiv, zato se ne smete počutiti slabo, če ste skrenili s poti in nepričakovano kupili kaj zase ali svoje bližnje. Prilagodite se novim razmeram in pri načrtovanju proračuna vedno razmišljajte o prilagodljivosti, saj je povsem normalno, da včasih stvari ne gredo vedno točno tako, kot smo načrtovali.

IZBERITE NAČIN VARČEVANJA, KI VAM USTREZA

Čeprav je denar lažje in bolj zabavno porabljati kot pa ga dajati na stran, vemo, da je v negotovih časih treba imeti kakšen kupček, ki bo pri roki, če se pojavijo nepričakovane situacije.

Hranjenje denarja pod posteljo ali na tekočem računu se morda sprva zdi najvarnejša možnost, v resnici pa lahko tak način varčevanja povzroči padec vrednosti, zlasti v času inflacije.

Obstaja več načinov za varčevanje denarja, vi pa izberete tistega, ki je najprimernejši za zaščito vas in vaših najbližnjih.

Allianz Global ponuja naložbeno življenjsko zavarovanje, ki vam omogoča vstop na globalni naložbeni trg že za 50 evrov na mesec, hkrati pa varuje vaše najdražje v primeru najhujšega.

ZAKAJ IZBRATI ALLIANZ GLOBAL?

Allianz Global je idealen za vse tiste, ki želijo varčevati ter obenem izkoristiti številne ugodnosti, ki jih ponuja obročna naložba.

Je fleksibilen zavarovalni produkt, ki zavarovancu omogoča spreminjanje police glede na njegovo trenutno finančno stanje.

Krije tudi primer smrti zavarovanca in zagotavlja zaščito za vso družino z možnostjo povezovanja edinstvenih zavarovanj, kot so nezgodno zavarovanje za vas in vaše otroke, invalidsko rentno zavarovanje, zavarovanje za primer zloma kosti in nastanka hude bolezni.

Glede na vaša pričakovanja in stopnjo tveganja, ki ste ga pripravljeni prevzeti, lahko izberete eno od treh košaric naložbenih skladov z različnimi strategijami vlaganja.

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]