Grawe - banner
Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Allianz - banner
Vzajemna - banner
Prva - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner

VZAJEMNA: Dr. Posvet: Brezplačen posvet z zdravnikom

Zavago
25. 10. 2020

Aktivirajte si storitev Dr. Posvet do 31.12.2020 in izkoristite 1 letno brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet. V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja dobite tudi brez obiska zdravnika – vse dni v letu, 24 ur na dan. Omogočite si brezplačno uporabo Izkoristite akcijsko ponudbo do konca leta in si z aktivacijo zagotovite brezplačno […]

Aktivirajte si storitev Dr. Posvet do 31.12.2020 in izkoristite 1 letno brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet.

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja dobite tudi brez obiska zdravnika – vse dni v letu, 24 ur na dan.

Omogočite si brezplačno uporabo

Izkoristite akcijsko ponudbo do konca leta in si z aktivacijo zagotovite brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet za obdobje enega leta. Vsem zavarovancem z Zdravstveno polico je storitev na voljo v okviru zavarovanja.

Takojšen stik z zdravnikom

Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli – vse dni v letu, 24 ur na dan.

Na katerih napravah in aplikacijah deluje Dr. Posvet?

Svoje vprašanje lahko zdravniku zastavite prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet. Eden od sodelujočih zdravnikov bo na vaše vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Storitev Dr. Posvet lahko uporabljate s pametnim telefonom ali računalnikom, in sicer preko aplikacije, ki jo izberete ob aktivaciji storitve. Vprašanje lahko zdravniku zastavite preko aplikacij: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Kdo izvaja storitev Dr. Posvet?

Storitev Dr. Posvet je ustvarila in izvaja družba Abi Global Health Limited s sedežem v Dublinu na Irskem. Družba Abi Global Health je naš pogodbeni izvajalec, ki je v zasebni lasti mednarodne skupine zdravnikov, tehnologov in tehnoloških vlagateljev s poslanstvom spremeniti način dostopa do strokovne medicinske pomoči.

Kdo so zdravniki pri storitvi Dr. Posvet?

Zdravniki, ki so na voljo v okviru storitve Dr. Posvet, so doktorji medicine. Abi robot vas bo povezal z zdravniki iz Republike Slovenije. Tisti zdravniki, ki odgovorijo na vaša vprašanja, vam bodo vedno predstavljeni z imenom in specializacijo, tako da se boste lahko prepričali o verodostojnosti informacij, ki jih pridobite.

Kako mi lahko pomaga storitev Dr. Posvet?

Dr. Posvet lahko pomaga pri vseh zdravstvenih vprašanjih, ki ne zahtevajo kliničnega pregleda. Prvo vprašanje mnogih ljudi je pogosto »ali bi moral(a) obiskati zdravnika?« Verjamemo, da zna na to vprašanje najbolje odgovoriti prav zdravnik. Strokovne medicinske informacije vam bodo na voljo hitro in preprosto ter vam s tem prihranimo čas in pomagamo do prave odločitve o tem, kaj želite storiti naslednje. POMEMBNO: Vse informacije, ki vam jih priskrbijo zdravniki prek storitve Dr. Posvet, so namenjene splošnemu informiranju in niso nadomestilo za strokovno medicinsko diagnozo ali zdravljenje. Storitev se ne sme uporabljati v nujnih primerih.

Kdaj lahko začnem in kako dolgo lahko uporabljam storitev Dr. Posvet?

Ko storitev uspešno aktivirate, jo boste lahko začeli takoj uporabljati. Dr. Posvet boste lahko uporabljali praviloma eno leto od prejetja aktivacijskega sms-a/elektronskega sporočila, če ni dogovorjeno drugače. Za samostojno spletno stran velja 1 leto oz. do preklica privolitve, za Zdravstveno polico pa velja do prekinitve zavarovanja.

Kdaj in kje je Dr. Posvet na voljo?

Storitev Dr. Posvet vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli – 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.

Kako zastavim vprašanje?

Ko se registrirate in uspešno aktivirate storitev, preprosto napišite: »Zdravo Abi«; tako lahko kadarkoli začnete uporabljati storitev Dr. Posvet. Abi robot vas bo obvestil, kdaj lahko vnesete svoje vprašanje in vas prosil, da ga potrdite, preden ga posreduje zdravnikom.

Ali na moja vprašanja odgovarja računalnik ali zdravnik?

Vsako vaše vprašanje skrbno prebere in nanj odgovori zdravnik. Pogodbeni izvajalec uporablja umetno inteligenco zato, da vaše vprašanje usmeri k pravemu zdravniku, kar omogoča postopek bolj učinkovit, vendar pa smo predani temu, da vam zagotovimo neposreden, hiter in preprost dostop do zdravnikov, tako da boste lahko zaupali informacijam, ki jih od njih prejmete.

Kako lahko odpovem storitev, če jo ne želim več imeti?

Če ne želite več uporabljati storitve Dr. Posvet, jo lahko prekličete tako, da v klepetu napišete »prekliči naročnino« ali pa pokličete naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 20 60.

Kako hitro prejmem odgovor?

Odgovor boste prejeli v najhitrejšem možnem času, odvisno od kompleksnosti vprašanja. Na večino vprašanj zdravniki običajno odgovorijo v roku 5 minut, za bolj kompleksna vprašanja pa bodo potrebovali nekoliko več časa. Vsako vaše vprašanje bodo skrbno prebrali in nanj premišljeno odgovorili.

Kako varujete mojo zasebnost?

Vse informacije, ki jih zaupate, so šifrirane in varno shranjene v skladu s strogimi standardi Evropske splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR). Vaše ime in kontaktne podatke posredujemo našemu pogodbenem izvajalcu za namen aktiviranja in izvajanja storitve. Tretje osebe nimajo vpogleda v vaše osebne podatke – niti zdravniki. Brez strahu lahko zastavite tudi najbolj občutljiva vprašanja in pri tem veste, da boste ostali anonimni. POMEMBNO: Predlagamo, da nam pomagate pri varovanju vaše zasebnosti tako, da zdravnikom ne pošljete nikakršnih osebnih podatkov.

Ali ima Vzajemna vpogled v moja vprašanja?

Ne, Vzajemna nima vpogleda v vaša vprašanja. Vprašanja in odgovori so zaupne narave med vami in zdravniki našega pogodbenega izvajalca.

Izpolnite spletni obrazec za storitev Dr. Posvet najkasneje do konca 2020 ter jo brezplačno uporabljajte za obdobje 1 leta

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]