Allianz - banner
Allianz - banner

Trenutki, ki nam za vedno ostanejo v spominu

Zavago
07. 03. 2022

Živite življenje s polnimi pljuči, z zaupanjem, da bodo vaši najdražji varni Sodoben način življenja nam vsak dan prinaša številne priložnosti, ob tem pa pogosto pozabljamo na edinstvene trenutke v življenju, ki nam dajejo občutek, da življenje živimo s polnimi pljuči. Čas, ki ga delimo z najdražjimi, bogati kakovost življenja in pomaga najti popolno ravnovesje […]

Živite življenje s polnimi pljuči, z zaupanjem, da bodo vaši najdražji varni

Sodoben način življenja nam vsak dan prinaša številne priložnosti, ob tem pa pogosto pozabljamo na edinstvene trenutke v življenju, ki nam dajejo občutek, da življenje živimo s polnimi pljuči. Čas, ki ga delimo z najdražjimi, bogati kakovost življenja in pomaga najti popolno ravnovesje med zasebnim in poslovnim, saj smo takrat, ko delamo vse, kar nas veseli, izpolnjeni ter z lahkoto stopamo skozi vsakodnevne poslovne izzive.

ŽIVITE S POLNIMI PLJUČI

Vsak dan se vprašajte, kako se počutite, česa se veselite in kateri so tisti trenutki, ki vam bodo prinesli veliko veselja.

Naredite načrt za svoje počitnice in odpotujte na destinacijo, o kateri ste vedno sanjali! Bodite spontani, spoznajte sebe, ko boste stopili iz svoje cone udobja in se preizkusite v nečem, česar si prej niste upali! Vsak trenutek, ko premikamo lastne meje in se oddaljujemo od vsakdanje rutine, nam pomaga pri osebnem razvoju, odnosih z drugimi ljudmi in premagovanju življenjskih ovir. Ob tem pa se moramo zavedati, da vsak trenutek v življenju poleg neštetih možnosti prinaša tudi potencialna tveganja.

PREPUSTITE SE SEDANJOSTI Z ZAVAROVANO PRIHODNOSTJO

Živeti v sedanjosti je veliko lažje, če veste, da ste sebi in svojim bližnjim zagotovili varnost v primeru nepredvidljivih in nezaželenih življenjskih situacij. Čeprav nihče noče razmišljati o možnih nevarnostih, ki se lahko zgodijo, se zavedamo, kako pomembno je imeti življenjsko zavarovanje, ki nam daje občutek varnosti, da bodo naši najdražji vedno dobro.

Če že imate klasično mešano življenjsko zavarovanje in želite povečati zavarovalno vsoto za primer najhujšega, je možno skleniti polico življenjskega zavarovanja za primer smrti Allianz Riziko. Za razliko od mešanega življenjskega zavarovanja Allianz Riziko zavarovanje ne vsebuje varčevalne komponente in po poteku trajanja zavarovanja ni izplačila sredstev. Oboje pa vam omogoča, da se laho zavarujete z visoko zavarovalno vsoto ob nizki premiji.

ZAKAJ IZBRATI ALLIANZ RIZIKO?

Poleg tega, da je tovrstno zavarovanje preprost in praktičen način za povečanje finančne varnosti in zaščito vseh družinskih članov, vam zagotavlja visoko zavarovalno vsoto. Namenjeno je osebam, starim od 18 do 70 let, ki lahko izbirajo med letnim ali obročnim plačilom premij, ponuja pa tudi možnost sklenitve dodatnih zavarovanj, ki vam bodo zagotovila dodatna nadomestila in varnost. Z zavarovalno polico Allianz Riziko vaša družina prejme finančno podporo, če se vam zgodi najhujše, kar je enostavna izbira varne zaščite.

Allianz Riziko dodatno nagrajuje vašo skrb za zdravje. Tako bo zavarovalna premija nižja za vse, ki se zavedajo pomembnosti zdravega življenja in zanj tudi skrbijo.

Več informacij o zavarovanju Allianz Riziko in možnostih za sklenitev dodatnih zavarovanj poiščite TUKAJ….

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]