Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Grawe - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Prva - banner
Vzajemna - banner
Vzajemna - banner

Svetovalko – vaš spletni pomočnik za sklenitev zavarovanj

Zavago
14. 04. 2023

V današnjem hitrem tempu življenja si vsi želimo enostavnih in hitrih rešitev za naše vsakodnevne potrebe. To velja tudi za zavarovanja, ki so pomemben del našega življenja. Če ste že kdaj poskušali skleniti zavarovanje, potem veste, kako zapleteno in zamudno to lahko postane. Če pa se znajdete v stiski in potrebujete zavarovanje hitro, se lahko […]

V današnjem hitrem tempu življenja si vsi želimo enostavnih in hitrih rešitev za naše vsakodnevne potrebe. To velja tudi za zavarovanja, ki so pomemben del našega življenja. Če ste že kdaj poskušali skleniti zavarovanje, potem veste, kako zapleteno in zamudno to lahko postane. Če pa se znajdete v stiski in potrebujete zavarovanje hitro, se lahko situacija še bolj zaplete.

Svetovalko

Vendar pa je sedaj na voljo spletni svetovalec z imenom Svetovalko, ki je pripravljen pomagati vam in vaši družini pri sklepanju zavarovanj. Svetovalko je vaš spletni zavarovalni svetovalec, ki na podlagi vaših osebnih potreb priporoča, katera zavarovanja so najprimernejša za vas.

Svetovalko je prijazen in dostopen, njegova uporaba je enostavna in hitra. Na podlagi vaših odgovorov glede osebnega statusa, kot je na primer ali ste poročeni, imate otroke ali dolgove, ali imate sklenjena nezgodna zavarovanja in življenjska zavarovanja,..Svetovalko svetuje kakšna zavarovanja potrebujete in vam celo omogoči vpogled v ponudbo zavarovalnic.

Če imate kredit, Svetovalko preveri, ali imate dovolj visoko zavarovalno vsoto za primer smrti. Hkrati vas opozori na to ali ste morda pomislili na zavarovanje za primer bolezni in nezgode, saj to stranke pogosto spregledate. Če potujete v tujino, vam Svetovalko priporoča sklenitev turističnega zavarovanja, saj vaša evropska zdravstvena kartica ne omogoča kritja za vse situacije.

Če imate otroke, vam Svetovalko svetuje nezgodno zavarovanje za njih. Ne samo, da vam svetuje višino zavarovalnih vsot, ampak vam tudi pošlje povezave do paketov zavarovalnic, kjer lahko vidite ceno posameznega zavarovanja. Ko izberete določeno zavarovanje samo oddate potrebne podatke in sklenitev opravite na daljavo, brez obiska zastopnika na domu.

Svetovalko je odgovor na vse vaše zavarovalne potrebe. Ne glede na to, ali potrebujete zavarovanje za hišo, stanovanje, življenjsko zavarovanje, zavarovanje za primer bolezni, zavarovanje za specialistične preglede ali pa potujete v tujino, vam bo Svetovalko pomagal najti najboljše in najprimernejše zavarovanje za vas.

Poleg omenjenih storitev, ki jih nudi Svetovalko, lahko na spletnem portalu ZavaGO.si najdete tudi veliko koristnih informacij o zavarovanjih. Na voljo imate pregledne in jasne opise različnih vrst zavarovanj ter nasvete, kako izbrati najbolj primerno zavarovanje za svoje potrebe.

Svetovalko se zaveda, da lahko izbira pravega zavarovanja predstavlja velik izziv, zato je njegov glavni cilj olajšati ta postopek ter vam pomagati pri odločanju o najbolj primernem zavarovanju. Zavarovanja lahko tako sklenete kar iz domačega naslonjača, s tem pa prihranite čas in denar.

Uporaba Svetovalka je brezplačna. Najdete ga lahko TUKAJ.

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]