Telefon
Email
Facebook
LinkedIn
031 691 271  |  info@zavago.si

Ni statusa? Ni problema!

Zavago
21. 09. 2021

Skleni najcenejše DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE Takoj ko izgubiš status dijaka, študenta, se prvič zaposliš ali ob koncu šolskega leta, v katerem dopolniš 26 let, postaneš zavezanec za doplačila. To pomeni, da se lahko visokim zdravstvenim stroškom izogneš le s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. NAMIG: Zavarovanje skleni v roku 30 dni od trenutka, ko postaneš zavezanec za doplačilo, ko […]

Skleni najcenejše DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

Takoj ko izgubiš status dijaka, študenta, se prvič zaposliš ali ob koncu šolskega leta, v katerem dopolniš 26 let, postaneš zavezanec za doplačila. To pomeni, da se lahko visokim zdravstvenim stroškom izogneš le s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

NAMIG: Zavarovanje skleni v roku 30 dni od trenutka, ko postaneš zavezanec za doplačilo, ko ostaneš brez STATUSA ŠTUDENTA, in začelo ti bo veljati že naslednji dan.

Če rok zamudiš, bo zavarovanje po zakonu začelo veljati šele čez 3 mesece, to pa pomeni, da boš moral zdravstvene stroške v tem času pokriti sam.

POZOR!

V primeru, da se ne zavaruješ, se bo tvoja premija po zakonu povišala za 3 % za vsako leto, ko boš nezavarovan.

In kritje za zavarovanje bo veljalo šele čez 3 mesece.

Brez skrbi, čakalna doba 3 mesece ne velja za vse.

Velja le za vse, ki ne boste sklenili zavarovanja v roku enega meseca od dneva, ko ste postali zavezanci za obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. To ste običajno študentje ali dijaki, ki vam preteče status in ne sklenete zavarovanja takoj z dnem prekinitve statusa.

Zavaruj se preko spleta in pridobi vračilo denarja:

IZOGNI SE DOPLAČILU ZDRAVSTVENIH STORITEV!

V Sloveniji obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Če nimaš sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, to pomeni, da moraš del stroškov zdravljenja plačati sam.

Z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem se izogni doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, zdravilih na recept in nekaterih drugih zdravstvenih storitvah.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno vsem, ki imate urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji.

KOLIKŠEN DEL STROŠKOV KRIJE DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

  • zobna protetika: 90 %
  • očala: 90 %
  • nenujni reševalni prevozi: 90 %
  • zdravila na recept z vmesne liste: 90 %
  • bolnišnično zdravljenje: 20–30 %
  • osnovne zdravstvene storitve: 20 %

ZavaGO
Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
V zadnjem času se veliko govori o zdravstvenem zavarovanju specialističnih storitev. To zavarovanje spada med ene najbolj popularnih med Slovenci, saj je poceni in omogoča, da se izognete dolgim čakalnim vrstam v zdravstvu. Vsi vemo, da so čakalne vrste v javnem zdravstvu na žalost zelo dolge. Čakalna doba v javnem zdravstvu je predolga: Specialisti: Čakalna doba v javnemzdravstvu *: […]
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]

IMAŠ DANES SREČNO ROKO?

Vnesi podatke in preveri svojo srečo ...
 
 
* Obvezno polje
Zavrti!
Never
Remind later
No thanks