Telefon
Email
Facebook
LinkedIn
031 691 271  |  info@zavago.si

Izberi najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje in prihrani!

Zavago
05. 09. 2021

Prihranite 150 EUR pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju! Hitro in enostavno! Zakonodaja omogoča potrošnikom, da lahko vsako leto brez stroškov prehajamo med zavarovalnicami s 3 mesečnim prehodnim rokom. Prehod med zavarovalnicami lahko naredite, če imate sklenjeno obstoječe zavarovanje vsaj 1 leto. To pomeni, da lahko naredite zelo enostavno preko spleta prenos svojega zavarovanja k bolj ugodni zavarovalnici in na tak način prihranite. […]

Prihranite 150 EUR pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju!

Hitro in enostavno!

Zakonodaja omogoča potrošnikom, da lahko vsako leto brez stroškov prehajamo med zavarovalnicami s 3 mesečnim prehodnim rokom. Prehod med zavarovalnicami lahko naredite, če imate sklenjeno obstoječe zavarovanje vsaj 1 leto.

To pomeni, da lahko naredite zelo enostavno preko spleta prenos svojega zavarovanja k bolj ugodni zavarovalnici in na tak način prihranite.

Ves postopek uredimo mi.

Zdravstvena kartica ostane ista.

Vsa kritja so enaka pri vseh treh zavarovalnicah.

Torej, ob sklenitvi zavarovanja pri novi zavarovalnici, se izpolni tudi izjava za ureditev prenosa k novi zavarovalnici in nato čez 3 mesece pričnete s plačevanjem premije pri novi zavarovalnici

Imate sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri VZAJEMNI?

Če naredite prenos zavarovanja k najugodnejši zavarovalnici Generali, boste prihranili 14,04 EUR na leto.

V 10 letih znaša prihranek celih 140 EUR.

Imate sklenjeno zavarovanje pri TRIGLAV zdravstveni zavarovalnici?

Če naredite prenos zavarovanja k najugodnejši zavarovalnici Generali, boste prihranili 12,60 EUR na leto.

V 10 letih znaša prihranek celih 126 EUR.

Še nimate zavarovanja?

Nič hudega.

Potem sklenete novo zavarovanje. In to čim prej, da se izognete podražitvi zavarovalne premije (ko se zaposlite oz po 26. letu starosti, se za vsako polno leto nesklenitve zavarovanja premija poviša za 3%).

Izberite najugodnejšo ponudbo.

Dodatno še za 3% nižja premija

Najbolje je plačevati dopolnilno zdravstveno zavarovanje preko trajnika. Tako boste pri VZAJEMNI upravičeni še do 3% popusta pri premiji.

Še dodatnih 10 EUR popusta

ZAVAGO vam nudi še dodatnih 10 EUR vračila premije na vaš TRR, kar pomeni, da je vaš prihranek v prvem letu 24 EUR oz 22 EUR.

Po sklenitvi zavarovanja, ko bo zavarovanje sklenjeno, vam vrnemo na vaš transakcijski račun 10 EUR
gotovine.

Hitro in enostavno!

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
V zadnjem času se veliko govori o zdravstvenem zavarovanju specialističnih storitev. To zavarovanje spada med ene najbolj popularnih med Slovenci, saj je poceni in omogoča, da se izognete dolgim čakalnim vrstam v zdravstvu. Vsi vemo, da so čakalne vrste v javnem zdravstvu na žalost zelo dolge. Čakalna doba v javnem zdravstvu je predolga: Specialisti: Čakalna doba v javnemzdravstvu *: […]
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]

IMAŠ DANES SREČNO ROKO?

Vnesi podatke in preveri svojo srečo ...
 
 
* Obvezno polje
Zavrti!
Never
Remind later
No thanks