Telefon Email Facebook LinkedIn
ZavaGO logotip - Preveri. Izberi. Prihrani.
Allianz - banner
Grawe - banner
Vzajemna - banner
Prva - banner
Wiener Stadtische - banner
Wiener Stadtische - banner
Allianz - banner
Vzajemna - banner

GRAWE NEZGODNO ZAVAROVANJE

Zavago
01. 02. 2021

Prilagodljivo po meri posameznika Nezgodno zavarovanje je lahko ključnega pomena za urejen in stabilen življenjski slog. V GRAWE zavarovalnici so se odločili, da obstoječa nezgodna zavarovanja nadgradijo in dopolnijo. Po novem lahko pri GRAWE NEZGODI koristite za 300 odstotkov višje izplačilo za primer trajne invalidnosti, kar vam zagotavlja 300-odstotno varnost. Družinsko nezgodno zavarovanje zagotavlja 100-odstotno […]

Prilagodljivo po meri posameznika

Nezgodno zavarovanje je lahko ključnega pomena za urejen in stabilen življenjski slog. V GRAWE zavarovalnici so se odločili, da obstoječa nezgodna zavarovanja nadgradijo in dopolnijo.

Po novem lahko pri GRAWE NEZGODI koristite za 300 odstotkov višje izplačilo za primer trajne invalidnosti, kar vam zagotavlja 300-odstotno varnost. Družinsko nezgodno zavarovanje zagotavlja 100-odstotno varnost za vse člane družine.

GRAWE NEZGODA zagotavlja nezgodno zavarovanje tudi enostarševskim družinam.

Odlična novica je, da imate zagotovljeno kritje v primeru izgube zaposlitve, kar v času brezposelnosti pomeni nezgodno zavarovanje brez plačila premije.

V lepih trenutkih se nam včasih zdi, da ne more iti nič narobe.

Ampak ali je to res?

»Meni se to že ne bo zgodilo,« je stavek, ki ga prepogosto slišimo iz ust številnih Slovencev.

Pri GRAWE zavarovalnici nas skoraj dvestoletne izkušnje učijo, da se stvari lahko zelo hitro spremenijo, zato nam dovolite, da smo z vami tudi takrat, ko življenje ubere trnovo pot. V Sloveniji se vsako leto zgodi veliko nezgod, tudi s trajnimi posledicami oziroma invalidnostjo. Žalostno je, da velika večina žrtev nima ustreznega nezgodnega zavarovanja.

Toda po naših izkušnjah mnogi posamezniki ne vedo, kaj vse prinaša nezgodno zavarovanje. Nezgoda je dogodek proti volji zavarovanca, ki se zgodi nenadno. Pri nezgodnem zavarovanju lahko izberete individualno nezgodno kritje, ki vključuje trajno invalidnost, nezgodno smrt, dnevno nadomestilo, bolnišnično dnevnico, nezgodno rento, nadomestilo za bolečine in SOS nezgodo.

Sklenete lahko tudi družinsko ali otroško nezgodno zavarovanje.

GRAWE NEZGODA zavaruje tudi za primer otroške paralize, klopnega meningitisa in lymske borelioze, okužbe s tetanusom ter okužbe s steklino.

Družinsko zavarovanje zagotavlja varnost za starše in vse otroke do 15. leta starosti. Za vse družinske člane vam pri GRAWE zavarovalnici zagotavljamo 100-odstotno kritje v primeru nezgode. Posebnost, ki smo jo uvedli glede na povpraševanje, je zavarovanje enostarševskih družin, ki tudi staršem samohranilcem omogoča posebne ugodnosti.

Brez plačila premije?

V trenutnih razmerah je še posebno zanimiva ponudba zavarovanj brez plačila premije.

Če oseba po preteku najmanj enega leta od sklenitve nezgodnega zavarovanja postane brezposelna, ji GRAWE zavarovalnica brezplačno krije nezgodno zavarovanje za obdobje šest mesecev.

Vse hitreje razvijajoči se svet digitalizacije je vodil do razmisleka tudi v GRAWE zavarovalnici in tako smo se odločili, da kot novost v trenutni situaciji svojim strankam predstavimo možnost sklenitve zavarovanja na daljavo. Slednje je preprosto in hitro ter s tem je poskrbljeno za vašo varnost.

Poskrbite za urejen življenjski slog še danes in preverite ponudbo nezgodnega zavarovanja GRAWE NEZGODA.

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]