Prva - banner
Allianz - banner
Vzajemna - banner
Grawe - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Wiener Stadtische - banner

GRAWE NEZGODNO ZAVAROVANJE

Zavago
05. 05. 2021

Prilagodljivo po meri posameznika Nezgodno zavarovanje je lahko ključnega pomena za urejen in stabilen življenjski slog. V GRAWE zavarovalnici so se odločili, da obstoječa nezgodna zavarovanja nagradijo in dopolnijo. Po novem lahko pri GRAWE NEZGODI koristite 300 % višje izplačilo za primer trajne invalidnosti, kar vam zagotavlja 300 % varnost. Družinsko nezgodno zavarovanje pa zagotavlja […]

Prilagodljivo po meri posameznika

Nezgodno zavarovanje je lahko ključnega pomena za urejen in stabilen življenjski slog. V GRAWE zavarovalnici so se odločili, da obstoječa nezgodna zavarovanja nagradijo in dopolnijo.

Po novem lahko pri GRAWE NEZGODI koristite 300 % višje izplačilo za primer trajne invalidnosti, kar vam zagotavlja 300 % varnost. Družinsko nezgodno zavarovanje pa zagotavlja 100 % varnost za vse člane družine. GRAWE NEZGODA  vam zagotavlja nezgodno zavarovanje tudi za enostarševske družine.

Odlična novica je, da imate zagotovljeno kritje v primeru izgube zaposlitve, kar v času brezposelnosti predstavlja nezgodno zavarovanje brez plačila premije.

V lepih trenutkih se nam včasih zdi, da ne more iti nič narobe. Ampak ali je to res? »Meni se to že ne bo zgodilo,« je stavek, ki ga prepogosto slišimo iz ust številnih Slovencev. Pri GRAWE nas skoraj dvestoletne izkušnje učijo, da se stvari lahko zelo hitro spremenijo, zato nam dovolite, da smo z vami tudi takrat, ko življenje ubere trnovo pot. V Sloveniji se vsako leto zgodi veliko nezgod, tudi s trajnimi posledicami in invalidnostjo. Žalostno je, da velika večina žrtev nima ustreznega nezgodnega zavarovanja.

Toda po naših izkušnjah mnogi posamezniki ne vedo, kaj vse predstavlja nezgodno? Nezgoda je dogodek proti volji zavarovanca, ki se zgodi nenadno. Pri nezgodnem zavarovanju lahko izberete individualno nezgodno kritje, ki vključuje: trajno invalidnost, nezgodno smrt, dnevno nadomestilo, bolnišnično dnevnico, nezgodno rento, nadomestilo za bolečine in SOS nezgodo. Sklenete lahko tudi družinsko ali otroško nezgodno zavarovanje. GRAWE NEZGODA zavaruje tudi otroško paralizo, klopni meningitis in limfno boreliozo, okužbo s tetanusom ter okužbo s steklino.

Grawe nezgoda - pop up 2

Družinsko zavarovanje predstavlja varnost za starše in vse otroke do 15. leta starosti. Za vse družinske člane vam pri GRAWE nudimo 100 % kritje v primeru nezgode. Posebnost, ki smo jo uvedli glede na povpraševanje, je zavarovanje enostarševskih družin. V tem primeru so tudi starši samohranilci deležni posebnih ugodnosti.

V trenutnih razmerah je še posebej zanimiva ponudba zavarovanj brez plačila premije. Če oseba po preteku najmanj enega leta od sklenitve nezgodnega zavarovanja postane brezposelna, ji GRAWE brezplačno krije nezgodno zavarovanje za obdobje šest mesecev.

Vse hitreje razvijajoči se svet digitalizacije je vodil do razmisleka tudi v GRAWE zavarovalnici. Tako smo se odločili, da kot novost v trenutni situaciji svojim strankam predstavimo sklenitev nezgode na daljavo. Slednje je enostavno in hitro ter s tem je poskrbljeno za vašo varnost.

Poskrbite za urejen življenjski slog še danes in si več o zavarovanju GRAWE NEZGODA preberite na spletni strani: https://www.grawe.si/nezgodna-zavarovanja/

BREZPLAČNI INFO IZRAČUN NEZGODNEGA ZAVAROVANJA:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]