Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Vzajemna - banner
Grawe - banner
Prva - banner

Hitro zdravljenje pri zdravnikih specialistih, dosegljivo za vsak žep

Zavago
24. 11. 2020

Danes je zdravje vrednota, po kateri se meri kakovost našega življenja. Hiter tempo in številne dnevne obveznosti od nas zahtevajo, da smo zdravi in da se dobro počutimo. Le tako bomo imeli dovolj energije za vsakodnevne izzive, tako na delovnem mestu kot tudi v krogu svojih najdražjih. Zdravje je pomembno in dragoceno tudi zato, ker […]

Danes je zdravje vrednota, po kateri se meri kakovost našega življenja. Hiter tempo in številne dnevne obveznosti od nas zahtevajo, da smo zdravi in da se dobro počutimo. Le tako bomo imeli dovolj energije za vsakodnevne izzive, tako na delovnem mestu kot tudi v krogu svojih najdražjih.

Zdravje je pomembno in dragoceno tudi zato, ker si zdravljenje in hiter dostop do ustreznega zdravnika specialista včasih težko privoščimo.

Zato je vredno poskrbeti za svoje zdravje, tudi z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem.

Z zavarovanjem se izognete dolgim čakalnim dobam, saj vam zagotavlja naročanje, hiter dostop in plačilo pregledov pri zdravnikih specialistih, diagnostičnih preiskav, psihološke pomoči, izbranih operacij in fizioterapije, takrat, ko jih potrebujete.

Zavarovanje velja na vseh področjih medicine v vrhunskih samoplačniških ambulantah in klinikah po celi Sloveniji.

Tudi zdaj, kljub ukrepom zaradi koronavirusa, vse te storitve delujejo nemoteno.

Če pa bi želeli do zdravnika na daljavo, vam zavarovalnica omogoča tudi e- posvet oziroma video posvet z izbranim zdravnikom.

Od bolečega do zdravega kolena v manj kot dveh mesecih

»Koleno so mi operirali v najkrajšem možnem času«, pravi zavarovanec Mirko Š. iz Šempetra, ki ga je iz dneva v dan močneje bolelo koleno. Ker je imel sklenjeno zavarovanje Specialisti z asistenco pri zavarovalnici GENERALI, je “izkoristil” storitve v samoplačniški ambulanti pri ortopedu. Tu so mu artroskopsko operirali koleno, kasneje pa mu je ortoped predpisal še potrebno fizioterapijo.

Zadovoljen je, ker mu je hitro zdravljenje olajšalo življenje, prav tako ga je prepričala prijaznost, prilagodljivost in odzivnost zaposlenih v asistenčnem centru.

Njim je pošiljal napotnice, na podlagi katerih so mu pomagali in odobrili preglede, operacijo in fizioterapijo.

Cene posegov se v različnih ambulantah sicer do neke mere razlikujejo, zavarovalnica pa je plačala za zdravljenje Mirkovega kolena (za preglede, preiskave, operacijo in fizioterapijo) skupaj 2.440 evrov.

Najboljša novica za vse, ki jih boli in skrbi pa je, da je Mirko opravil celotno zdravljenja z zavarovanjem Specialisti z asistenco pri zavarovalnici GENERALI v samo 49 dneh, v javnem sistemu pa bi na vse to moral čakati kar 656 dni (v času epidemije verjetno še dlje).

Brez zavarovanja bi si zdravljenje marsikdo težko privoščil

Zdravljenje je lahko precej drago, če ga plačujemo iz lastnega žepa, brez zavarovanja bi si ga marsikdo težko privoščil. Mirko za veliki paket zavarovanja plačuje 13,99 evra mesečno. Ker je ob vsakem  pregledu, preiskavi in posegu videl tudi ceno zdravstvene storitve, ki jo je namesto njega plačala zavarovalnica, pravi, da se je njegova skrb za zdravje vsekakor izplačala. Če ne bi imel zavarovanja, bi prišel do prvega pregleda najverjetneje šele naslednje leto, saj je imel napotnico z oznako »redno«.

V zavarovalnici Generali ima že več kot 23 tisoč Slovencev sklenjeno zavarovanje Specialisti z asistenco.

Lani so okrog 4500 zavarovancem s tem zavarovanjem organizirali, bistveno skrajšali in pocenili pot do zdravljenja.

Na izbiro so trije paketi, cena pa je odvisna od starosti zavarovanca.

35-letnik bi na primer plačal 7,56 evra za mali paket in 13,99 evra mesečno (tako kot Mirko) za največji paket zdravstvenih storitev.  

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]