Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Vzajemna - banner
Allianz - banner
Prva - banner
Grawe - banner
Allianz - banner
Wiener Stadtische - banner

Zakaj naj sklenem SPECIALISTE?

Zavago
30. 04. 2022

V zadnjem času se veliko govori o zdravstvenem zavarovanju specialističnih storitev. To zavarovanje spada med ene najbolj popularnih med Slovenci, saj je poceni in omogoča, da se izognete dolgim čakalnim vrstam v zdravstvu. Vsi vemo, da so čakalne vrste v javnem zdravstvu na žalost zelo dolge. Čakalna doba v javnem zdravstvu je predolga: Specialisti: Čakalna doba v javnemzdravstvu *: […]

V zadnjem času se veliko govori o zdravstvenem zavarovanju specialističnih storitev.

To zavarovanje spada med ene najbolj popularnih med Slovenci, saj je poceni in omogoča, da se izognete dolgim čakalnim vrstam v zdravstvu.

Vsi vemo, da so čakalne vrste v javnem zdravstvu na žalost zelo dolge.

Čakalna doba v javnem zdravstvu je predolga:

Specialisti:Čakalna doba v javnem
zdravstvu *:

Ortoped108 dni
Fizioterapija138 dni
Magnetna resonanca (MR)
glave in vratu
72 dni
Dermatolog100 dni
Urolog99 dni
Kardiolog102 dni
Elektromiografija (EMG)154 dni
Nevrolog123 dni
Artroskopija kolena230 dni
Revmatolog291 dni

*vir podatkov: 1.5.2018, Vzajemna

Zdaj pa si predstavljajte, da imate težave s srcem in potrebujete kardiologa.

Na specialistični pregled pri kardiologu preko napotnice v javnem zdravstvu boste čakali 3 in pol mesece.

Prav tako boste čakali več kot tri mesece na dermatologa, v kolikor boste opazili kakšne spremembe na koži in vas bo postalo strah pred morebitnim kožnim rakom.

Da ne govorimo o revmi pri starejših, da je čakalna doba na pregled pri specialistu skoraj 10 mesecev.

Zakaj naj sklenem zavarovanje SPECIALISTI?

S sklenitvijo zdravstvene police za preglede v specialističnih ambulantah boste lahko hitro dostopali, samo v nekaj pičlih dneh, do kakovostnih specialističnih zdravstvenih storitev in operativnih posegov. Izognili se boste dolgim čakalnim vrstam.

Zavarovanje vam krije stroške samoplačniških zdravstvenih pregledov, organizacijo termina za izvedbo zdravstvenih storitev, ambulatne posege, diagnostične terapevtske postopke, laboratorijske preiskave, meritve.

Če se odločite za dodatek, boste imeli pokrite tudi operativne posege. Zavarovanje krije organizacijo termina za izvedbo operativnega posega, določene stroške določenih operativnih posegov.

Zavarovanje vam omogoča hiter dostop do zdravnika specialista in krije stroške pregledov pri zdravniku specialistu ter zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika.

Z napotnico svojega splošnega zdravnika do specialista v samo nekaj dneh!

Z napotnico od svojega splošnega zdravnika do specialista v manj kot desetih dneh!

Nekatere zavarovalnice omogočajo v zavarovanju specialistov tudi kritje stroškov specialistov zasebnikov brez napotnice.

Saj veste, ko zbolimo, si želimo, da čim prej odkrijemo bolezen in da se čim prej pozdravimo. Z zavarovanjem specialističnih pregledov boste hitro prišli na vrsto!

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]