Wiener Stadtische - banner
Wiener Stadtische - banner
Allianz - banner
Prva - banner
Allianz - banner
Grawe - banner
Vzajemna - banner
Vzajemna - banner

Simona: Imam družino in večkrat na leto potujem v tujino. Kakšno turistično zavarovanje mi svetujete?

Zavago
21. 07. 2023

Na našo epošto pogosto prejmemo vprašanje naših strank. Nazadnje Simona je Anja poslal tole: Pozdravljeni, imam družino z dvema mladoletnima otrokoma. Večkrat na leto gremo v tujino. Včasih samo za kakšen dan, včasih za vikend in seveda 2 x letno na daljši dopust. Vedno pozabim na sklenitev zavarovanja za tujino. Kakšno zavarovanje mi svetujete? Simona […]

Na našo epošto pogosto prejmemo vprašanje naših strank. Nazadnje Simona je Anja poslal tole:

Pozdravljeni, imam družino z dvema mladoletnima otrokoma. Večkrat na leto gremo v tujino. Včasih samo za kakšen dan, včasih za vikend in seveda 2 x letno na daljši dopust. Vedno pozabim na sklenitev zavarovanja za tujino. Kakšno zavarovanje mi svetujete?

Simona

skakanje iz skal - zavarovanje

To je vprašanja, ki ga ZavaGOvci pogosto prejmemo. Vsakodnevne obveznosti nas tako utrujajo, da se na sklentiev turističnega zavarovanja največkrat pozabi. Žal se kdaj pa kdaj spomnimo nanj šele, ko se nam v tujini pripeti zdravstvena situacija, ki nas močno udari po žepu. 

Da se vam to ne bo več dogajalo vam svetujemo, da si sklenete letno turistično zavarovanje za več potovanj, ki ga ponuja veliko zavarovalnic. Njegova prednost je da traja vse leto in vam krije več potovanj v tujino, pri čemer posamezno bivanje v tujini ne sme trajati dlje od 90. dni. Cenovno je takšno zavarovannje bistveno bolj ugodno kot letno zavarovanje za vsakodnevno odsotnost v tujini in je idelano za večino ljudi, ki večkrat letno potujejo v tujino.

Cena: Zavarovanje lahko sklenete že za manj kot 100 eur/leto, kar pomeni, da vas mesečno stane manj kot 10 eur. Minimalni strošek za brezskrbno pot v tujino.

Ponudbe različnih zavarovalnic si lahko izdelate TUKAJ

*v konfiguratorju obvezno izberite opcijo “Letno zavarovanje za več potovanj”

ZavaGO vam želi prijeten dopust…

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]