Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Prva - banner
Allianz - banner
Allianz - banner
Grawe - banner
Vzajemna - banner
Wiener Stadtische - banner

Najboljše nezgodno zavarovanje

Zavago
18. 04. 2024

Top Nezgodno zavarovanje Z nezgodnim zavarovanjem TOP NEZGODA boste zavarovani v vsakem trenutku in povsod. Ne glede na izbran paket. Izbira paketa je odvisna od vaše osebne situacije in vaših potreb. Ali ste samski, imate družino, ste zaposleni ali že upokojeni – vedno bomo našli ustrezno kritje. Pomembno je seveda tudi, koliko denarja želite za […]

Top Nezgodno zavarovanje

Z nezgodnim zavarovanjem TOP NEZGODA boste zavarovani v vsakem trenutku in povsod. Ne glede na izbran paket. Izbira paketa je odvisna od vaše osebne situacije in vaših potreb. Ali ste samski, imate družino, ste zaposleni ali že upokojeni – vedno bomo našli ustrezno kritje. Pomembno je seveda tudi, koliko denarja želite za to nameniti. Natančen sistem posameznih elementov zavarovanja omogoča povsem osebno oblikovano kritje po vaši meri.

Paketi šport so le ena od dodatnih možnosti, ki jih lahko izberete individualno. Celo pri zelo tveganih aktivnostih, kot je plezanje, gorsko kolesarjenje tipa »Downhill« in drugih tveganih športnih dejavnosti imamo rešitev.

Zavarovane so tudi številne podrobnosti. Denimo nenadno pretrganje vezi ali meniskusa, nezgode zaradi srčnega zastoja in možganske kapi, posledice cepljenja pri določenih cepivih ter piki in ugrizi kač ali klopov. Če jih naštejemo le nekaj med številnimi.

 

Z dobrimi zavarovalnimi kritji, ki vsebujejo tudi progresijo (do 600 %). Od takojšnjega izplačila do pomoči pri dolgotrajnem odpravljanju posledic nezgode – mislimo na vse.

Možnost izbire družinske tarife, pri kateri lahko poleg sebe enostavno in ugodno zavarujete tudi svojo družino. Ob rojstvu je novorojenček nezgodno zavarovan prvih šest mesecev – partner pa po poroki do 60 dni.

Izredno konkurenčno progresivno izplačevanje glede na primerljive zavarovalnice. Kolikor hujše so posledice nezgode, toliko višje so običajno finančne posledice. K izpadu dohodka je treba dodati denimo še stroške adaptacije stanovanja in stroške terapij. Zato obstaja možnost višanja zavarovalnin, torej progresivnega izplačevanja. Ob sklenitvi zavarovanja določite, ali bi v primeru trajne invalidnosti želeli imeti izplačanih 400 %, 500 % ali 600 % zavarovalne vsote. Štiri-, pet- ali šestkratnik. To pomeni: Več denarja boste dobili takrat, ko ga boste najbolj potrebovali.

Od konkurence se razlikujemo tudi z avtomatskim brezplačnim polletnim zavarovanjem novorojenega otroka zavarovanca.

Pri nezgodah so krite tudi opekline, okužbe, ozebline, zastrupitve zaradi vdihavanja plinov, ugrizi klopov in borelioza, nezgode zaradi srčnega zastoja ali možganske kapi, nenadno pretrganje vezi in meniskusa, zastrupitve s hrano in še, in še, in še. Dobra stran: v primeru bolezni premije ne plačujete, po nezgodi pa za vas skrbi nezgodna asistenca. Vse brez dodatnih stroškov. Okužbe večina konkurenčnih zavarovalnic ne šteje pod nezgode.

Top nezgoda omogoča nezgodno zavarovanje tudi upokojencem.

Informativni izračun za upokojenca starega 66let s premijo le 29,44eur mesečno.

Top nezgoda je zavarovanje, ki se prilagaja vam in ne vi njemu, gre za izjemno izpopolnjen produkt, ki nudi najvišjo obliko prilagoditve in zaščite stranke. Ker je nezgoda udarec usode, ki je popolnoma nepričakovan in nepredviden, pa so pri Wienerstadtishe poskrbeli, za celovito zaščito izpada dodhodka v primeru nezgode. V Sloveniji je bilo leta 2020 zaradi nezgode pri delu poškodovanih 11158 oseb, zabeleženih pa je bilo 54000 primerov bolniške odsotnosti zaradi nezgode, 78% od teh pa zaradi poškodbe ali zastrupitve izven dela. Zaradi nezgod pa je ugasnilo, kar 1368 življenj in to je statistika, ki nas opozarja, da se moramo zaščitti danes in, da se moramo zaščititi KVALITETNO. Top nezgodo pa zagotovo, kot prvo opisuje beseda kvaliteta, kot drugo exkluziva in, kot tretje varnost in zaupanje  v zavarovalnico Wienerstadtische, ki narekuje trende zavarovalništva že 200 let.

ZAKAJ SPLOH POTREBUJEM TOP NEZGODO?

Pride en dan, en napačen  trenutek in en napačen gib, ki lahko nam  in naši družini spremenita življenja za vedno….Ko se zgodi nezgoda ta ne poškoduje samo našega telesa, temveč tudi naše življenje in seveda posledično tudi življenje naše družine. Kot podjetnik pa nismo odgovorni samo zase in svojo družino, temveč tudi svoje zaposlene in naše podjetje. Nezgoda lahko lahko pretrese naše življenje in nam pusti dolgotrajne posledice, ko nismo več sposobni opravljati svojega dela ali ko postanemo trajni invalid. Nesreče ne moremo preprečiti, niti se ji izogniti lahko pa zaščitimo svoje finančno stanje in si morda v najpomembnejši borbi življenja, zagotovimo vsaj boljši začetek. Denar lahko porabimo za boljše zdravljenje, terapije ali  preureditev doma doživljenjska renta pa nam lahko v primeru invalidnosti zagotovi dostojno življenje in finančno neodvisnost v najtežjih trenutkih.

Top nezgoda je, kot omenjeno eden prvih, ki se stranki prilagodi v vseh pogledih zagotavlja najboljšo in najbolj optimalno zaščito. Nudi zavarovanje zlomov, zvinov manjših poškodb zajema pa tudi tiste, ki nam spremenijo življenje. Zraven osnovnih stvari pa so  zavarovane tudi številne podrobnosti, denimo pretrgane vezi ali miniskus, nezgode zaradi posledice cepiv, ter piki nekaterih kač in klopov…če naštejemo le nekaj med številnimi. Ponuja pa tudi različne pakete in se prilagaja tako športnikom kot starejšim in celo najmlajšim.

KORISTI TOP NEZGODE :

  • TOP NEZGODA – INVALIDSKA RENTA :

Povprečna invalidska pokojnina v Sloveniji znaša mizernih  636 evrov, kar pa vemo, da ne zadošča za dostojno življenje. Zavarovanje Top- nezgoda pa v paketu nudi tudi doživljensko invalidsko rento že od 35% invalidnosti naprej. Tako lahko v primeru invalidnosti zavarujete svoj mesečni prihodek. Višina rente se lahko prilagodi vašim potrebam.

Pri dosmrtni nezgodni renti obstajajo glede na produkt naslednje različice:

  • Nezgodna renta od 50-odstotne trajne invalidnosti
  • Nezgodna renta od 35-odstotne trajne invalidnosti

 

  • PROGRESIJA

Koliko težje so posledice nezgode toliko višje je izplačilo. Progresija pomeni, da se od 90 % invalidnosti naprej izplača, 400%, 500% ali celo 600% zavarovalne vsote. Torej 4 do 6 kratnik zavarovalne vstote.

  • INVALIDNOST

Pri trajni invalidnosti se izplača tudi zavarovalnina na odstotek invalidnosti od zavarovalne vsote. Če je torej nekdo zavarovan za 100 tisoč in postane 10% invalid ,bo dobil od zavarovalnice 10 tisoč evrov.

  • STROŠKI ZARADI NEZGODE

Včasih nas lahko nezgoda veliko stane ( prevozi iz tujine itd..) s tem dodatkom si boste zagotovili krtije tudi v izrednih razmerah, ko nezgoda povroči bodisi logistične ali druge stroške.

 

  • NEZGODNA SMRT

Nezgoda ima lahko tudi smrtni izid in v tem primeru lahko z razdelkom nezgodna smrt zagotovite finančno varnost vaši družini v primeru vase smrti.

  • DNEVNO NADOMESTILO IN BOLNIŠNIČNI DAN

Da boste lahko ublažili začasni izpad dohodka zaradi nezgode tukaj začneta nadomestilo, prejemati, po 14 ali 28 dneh kadence.

  • VDOVSKA RENTA

Renta s katero lahko po smrti zagotovite finančno varnost družini.

 

 

 

 

Kliknite in primerjajte:

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]