Wiener Stadtische - banner
Wiener Stadtische - banner
Vzajemna - banner
Grawe - banner
Allianz - banner
Vzajemna - banner
Allianz - banner
Prva - banner

Kako enostavno in hitro do specialista?

Zavago
01. 11. 2021

Kadar je naše zdravje ogroženo, si želimo čim prej okrevati. Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista. Z zavarovanjem Specialisti si zagotovite hiter dostop do specialistične obravnave, zahtevne diagnostike in predpisanih zdravil. Ko potrebujete specialista in prejmete napotnico ali izvid, prepustite iskanje najkrajših čakalnih dob in ustreznega specialista […]

Kadar je naše zdravje ogroženo, si želimo čim prej okrevati.

Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista.

Z zavarovanjem Specialisti si zagotovite hiter dostop do specialistične obravnave, zahtevne diagnostike in predpisanih zdravil.

Ko potrebujete specialista in prejmete napotnico ali izvid, prepustite iskanje najkrajših čakalnih dob in ustreznega specialista zavarovalnici.

Postopek je zelo enostaven:

  1. POKLIČITE ASISTENČNI CENTER IZBRANE ZAVAROVALNICE (Triglav zdravstvena zavarovalnica, Prva osebna zavarovalnica, zavarovalnica Merkur,..). Dokumentacijo pošljete preko e-pošte ali po pošti. Dostop do zdravstvenih storitev je 24 ur dnevno. Ko se želite naročiti na zdravstveno storitev , preprosto pokličete strokovnjake na zdravstveno točko in skupaj z vami bodo pripravili načrt zdravljenja na vam najustreznejši način. Kontaktne podatke, telefonske številke in e-naslove asistenčnih zdravstvenih točk prejmete ob sklenitvi zavarovanja, saj ima vsaka zavarovalnica svojo točko oz. center.

  1. IZBERETE ZDRAVSTVENEGA IZVAJALCA- specialistično ambulanto. Na asistenčnem centru zavarovalnice bodo v dogovoru z vami poiskali ustreznega zdravstvenega izvajalca oz. specialista in hiter termin. Na vrsto boste prišli v roku 10 delovnih dni.

Izvajalci Triglav zdravstvene zavarovalnice: Poiščite specialiste v vašem kraju…,

Seznam izvajalcev Prva osebna zavarovalnica: Seznam… Preverite kateri paket (Paket nadstandard Prve osebne zavarovalnice) nudi tudi možnost specialističnih pregledov brez napotnice.

  1. OPRAVITE ZDRAVSTVENO STORITEV. Po končani obravnavi pošljete izvid na e-pošto ali po navadni pošti, nastale stroške zdravstvene obravnave krije vaša izbrana zavarovalnica, kjer imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje specialisti.

  1. ZAKLJUČITE ALI NADALJUJETE ZDRAVLJENJE. V primeru nadaljevanja zdravljenja vas na asistenčnem centru oz. točki še naprej spremljajo na poti do vašega zdravja.

Ko vas zdravje postavi na preizkušnjo, je dobro imeti zanesljivega partnerja. Zagotovite si ga z zavarovanjem SPECIALISTI.

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]