Grawe - banner
Vzajemna - banner
Vzajemna - banner
Prva - banner
Wiener Stadtische - banner
Wiener Stadtische - banner
Allianz - banner
Allianz - banner

Izberite nezgodno zavarovanje po svoji meri

Zavago
29. 10. 2020

V družinah smo povezani in odvisni drug od drugega. Kar se zgodi enemu izmed nas, vpliva tudi na druge družinske člane. Nesreča ne počiva, če so ob nas še otroci in starejši, pa se še hitreje znajdemo v položaju, ko se zaradi nezgode v trenutku spremenijo načrti. Za poškodovanega je treba poskrbeti, kar lahko zahteva […]

V družinah smo povezani in odvisni drug od drugega. Kar se zgodi enemu izmed nas, vpliva tudi na druge družinske člane.

Nesreča ne počiva, če so ob nas še otroci in starejši, pa se še hitreje znajdemo v položaju, ko se zaradi nezgode v trenutku spremenijo načrti.

Za poškodovanega je treba poskrbeti, kar lahko zahteva odsotnost z dela. Da vam bo takšno situacijo lažje prebroditi, izberite nezgodno zavarovanje glede na vaše potrebe in želje.

 

Omilimo finančne posledice nezgod

V trenutku, ko se dejansko soočimo z resnejšo poškodbo naših bližnjih, se šele zavemo pomembnosti ustreznega zavarovanja. Takrat se namreč soočimo z dodatnimi stroški zdravljenja, odsotnostjo z dela in drugimi finančnimi posledicami. Zato je pomembno, da pravočasno poskrbimo za nezgodno zavarovanje.

Nezgod sicer ne bomo preprečili, bomo pa omilili finančne posledice, ki nastanejo v takšnih nesrečnih primerih.

V Vzajemnini ponudbi nezgodnih zavarovanj izberite pravega zase.

Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

Pri odločanju za nezgodno zavarovanje za otroke se osredotočite na višino izplačila zavarovalne vsote za primer invalidnosti ter ne zgolj na dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnično zdravljenje.

Ob tako hudih življenjskih dogodkih nam izplačana zavarovalnina omogoči prilagoditev življenjskih razmer novim potrebam in olajša življenje otroku in družini.

Informativni primer:

Med igro nogometa na šolskem dvorišču je prišlo do trka med Andražem in Joštom.

Andraž je tožil za bolečinami desne roke. Ko se bolečine niso umirile, je bil opravljen specialistični pregled in slikanje skeleta, ki pa je pokazal abrupcijo distalnega radiusa.

Starši so posredovali medicinsko dokumentacijo zavarovalnici, na podlagi katere jim je zavarovalnica uredila izplačilo zloma kosti in trajne invalidnosti zaradi nezgode.

Skupno izplačilo je znašalo 1.200 evrov.

 

Družinsko nezgodno zavarovanje

Vzajemna omogoča, da se v zavarovanje lahko vključijo vsi člani gospodinjske skupnosti ter tako zagotovijo varnost celotne družine z eno zavarovalno polico. Poleg tega zavarovanje vključuje kritja, ki so prilagojena posebej za zaščito družin v primeru izgube enega izmed staršev zaradi nezgode: družinska renta za desetletno obdobje, štipendija za dokončanje šolanja dijakov in študentov za obdobje pet let ter brezplačno družinsko nezgodno zavarovanje še tri leta po tragičnem dogodku. 

Individualno nezgodno zavarovanje

Nezgoda lahko v hipu temeljito spremeni življenje, ki ga poznate. Ko zavarujete sebe, ne poskrbite le zase, temveč tudi za svoje najbližje. Nezgodno se lahko zavarujete, če ste stari od 18 do vključno 65 let, pri tem pa izberite paket, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Informativni primer:

Janez, ki opravlja delo računovodje, je zavarovanec Vzajemne in ima sklenjeno individualno nezgodno zavarovanje.

V prostem času igra tenis in rekreativno teče.

Svetovalec je Janezu pomagal oblikovati paket nezgodnega zavarovanja, za katerega mesečno plačuje 32,71 evra.

Doma je pri obrezovanju drevja padel in se huje poškodoval (poškodba čeljusti in medenice).

Skupno izplačilo je znašalo 186.165 evrov.

Več novic

V primeru nezgode najprej poskrbite za svojega otroka. Sklenite njim prilagojeno zavarovanje za kritje posledic nezgod, ki se lahko pripetijo kjerkoli.
Zavarovanje za primer smrti se klene, ker je poceni in ker nudi za nizko ceno zelo visoka kritja.
Če imate v prihodnosti namen sami ali z družino potovati v tujino, vam v primeru nezgode ali bolezni v tujini ne bo potrebno plačati stroškov nujne zdravstvene oskrbe in prevoza do višine zavarovalne vsote. Če želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost cele družine, lahko izbirate: ZA DOLOČEN ČAS: Najboljša in najbolj […]
Zakaj potrebujemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Obvezno zavarovanje namreč krije le določen delež cene zdravstvene storitve. V primeru, da nimamo urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanja moramo drugi del zdravljenja plačati sami. Komu je namenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno tistim, ki […]