Telefon Email Facebook LinkedIn
ZavaGO logotip - Preveri. Izberi. Prihrani.

Generali Tujina – opis Covid kritij

Kritje stroškov zdravljenja zaradi Covid obolenj

V Zavarovanje TUJINA je vključeno tudi COVID kritje, ki nudi zavarovalna kritja tudi zaradi bolezni COVID-19 (enako kot pri drugih boleznih) ali okužbe z virusom SARS-CoV-2. COVID kritje vsebuje tudi naslednje:

  • Če morate v tujini v samoizolacijo, ker ste se okužili s koronavirusom SARS-CoV-2 , so kriti stroški podaljšanja nastanitve ali nova nastanitev, kadar ne morete ostati v tisti, ki ste jo imeli urejeno in plačano. Kritje velja tudi za ostale zavarovance, ki potujejo skupaj z okuženim zavarovancem, če imate družinsko polico.
  • Če ste se okužili s koronavirusom SARS-CoV-2 in se zaradi napotitve v samoizolacijo ne morete v domovino vrniti, kot ste prvotno nameravali, vam zavarovanje krije stroške vrnitve v domovino. Kritje velja tudi za ostale zavarovance, ki potujejo skupaj z okuženim zavarovancem, če imate sklenjeno družinsko polico.

Stroški za COVID kritje so kriti do višine zavarovalne vsote navedene na polici. Za COVID kritje se ne obračuna dodatna premija.

Ob doplačilu dodatne premije lahko pri dodatnemu kritju TUJINA Odpoved dodate kritje odpoved potovanja zaradi bolezni COVID-19.