SVETOVALKO – Vaš zvesti spremljevalec na poti do optimalnega zavarovanja

Preprosto in s prijaznim pristopom primerjajte zavarovalne ponudbe, razumite razlike med njimi in izberite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Svetovalko je tukaj, da vam zagotovi varnost in mir za vas in vaše bližnje.

Izboljšajte zaščito sebe in svoje družine z Svetovalkom

Naša aplikacija vam omogoča več kot le vpogled v vaša sklenjena zavarovanja, saj zagotavlja strokovne nasvete glede tega katera zavarovanja še potrebujete, da še izboljšate vašo finančno varnost. Ne glede na to, ali že imate zavarovanje ali ne, preverite pravilno zavarovalno vsoto, prejmite koristne nasvete za nadgradnjo in prihranite. Dobili boste nasvete glede sklenitve življenjskih zavarovanj, zavarovanj za primer hudih bolezni (rak, infarkt, možganska kap), nezgodnih zavarovanj, turističnih zavarovanj, zavarovanja za vaše otroke in zavarovanj za primer specialističnih pregledov. Kar je najbolj pomembno, dobili boste tudi povezave do ponudb različnih zavarovanlnic, da jih lahko primerjate in zavarovanje tudi sklenete. Enostavno iz domačega naslonjača. Pridružite se nam, optimizirajte osebna zavarovanja, prihranite denar ter zagotovite varno prihodnost sebi in svoji družini.

Katere zavarovalnice spremlja Svetovalko?

Prva osebna zavarovalnica d.d

Prva osebna zavarovalnica d.d. se s svojim celovitim pristopom in osebnim dotikom izpostavlja kot edinstven ponudnik zavarovalnih storitev v Sloveniji. Svojim strankam ponuja široko paleto prilagodljivih in kakovostnih zavarovalnih rešitev, ki so namenjene zaščiti posameznikov, družin in podjetij. Svojo predanost strankam dokazujejo s hitrimi odzivi, konkurenčnimi cenami in transparentnostjo, kar zagotavlja, da stranke dobijo najboljše možne pogoje zavarovanja in občutek varnosti. Izberite Prvo osebno zavarovalnico d.d. za svoje zavarovanje in občutite razliko, ki jo prinaša osebni pristop.

Merkur Zavarovalnica d.d.

Merkur zavarovalnica d.d. je ugledna zavarovalna družba, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in visoko stopnjo zaupanja med strankami. S svojim zanesljivim pristopom in celovito ponudbo zavarovalnih storitev, Merkur zagotavlja varnost in zaščito v različnih življenjskih situacijah. Njihova predanost strankam se odraža v prilagodljivih rešitvah, konkurenčnih cenah ter strokovnem svetovanju, ki strankam pomaga izbrati najboljše zavarovanje za njihove potrebe. Merkur zavarovalnica je zanesljiv partner, ki skrbi za varno prihodnost svojih strank.

Vzajemna d.v.z.
Vzajemna d.v.z. je vodilna zavarovalnica v Sloveniji, ki že več kot 115 let skrbi za zdravje in dobro počutje svojih strank. Zavezana k visokim standardom kakovosti in strokovnosti, Vzajemna ponuja širok nabor zavarovalnih storitev in zdravstvenega varstva. Njihov pristop je usmerjen v skrb za stranke, saj si prizadevajo zagotoviti celovito podporo, hitro in enostavno urejanje zadev ter individualno prilagajanje rešitev glede na potrebe vsakega posameznika. Z Vzajemno ste v dobrih rokah, saj vam nudijo varnost, zaupanje in zanesljivost v vsakem trenutku.
Allianz podružnica v Ljubljani

Allianz d.d. je globalna zavarovalnica, ki je znana po svoji zanesljivosti in inovativnih rešitvah. S svojim obsežnim portfeljem zavarovalnih produktov in storitev, Allianz strankam nudi zaščito in varnost v vseh vidikih njihovega življenja. S svojim izkušenim timom strokovnjakov, Allianz zagotavlja visoko raven storitev in hitro reševanje zahtev strank. Ne glede na to, ali gre za avtomobilsko, stanovanjsko, življenjsko ali kakšno drugo zavarovanje, lahko stranke zaupajo Allianzu, da bodo dobile prilagojene rešitve, ki ustrezajo njihovim potrebam. Z Allianzom ste lahko prepričani, da ste v varnih rokah, ki vam omogočajo mir in zaupanje v prihodnost.

Coris d.o.o.

Coris d.o.o. je zavarovalnica, specializirana za zdravstvena zavarovanja in asistenčne storitve. S svojo strokovnostjo in izkušnjami na področju zdravstvenega varstva, Coris strankam zagotavlja kakovostno in celovito zavarovanje. S svojo mrežo partnerskih zdravstvenih ustanov in kliničnih centrov po vsem svetu, Coris strankam omogoča dostop do vrhunske zdravstvene oskrbe ne glede na to, kje se nahajajo. Poleg zdravstvenega zavarovanja, Coris nudi tudi asistenčne storitve, kot so 24-urna pomoč v primeru nesreče, organizacija nujnega prevoza ali evakuacije ter svetovanje v zvezi s potovanji. Zavarujte sebe in svoje zdravje z Corisom ter si zagotovite varnost in zaščito v vseh življenjskih situacijah.

Grawe d.d.

Grawe d.d. je vodilna zavarovalnica, ki se ponaša z bogato tradicijo in zaupanjem strank. Njihova predanost visokim standardom in kakovosti jim omogoča, da strankam zagotavljajo celovito zavarovalno zaščito. Z inovativnimi pristopi in individualnim pristopom se osredotočajo na potrebe strank in jim nudijo prilagojene rešitve za njihove specifične situacije. S pestro ponudbo zavarovanj, kot so življenjska zavarovanja, avtomobilsko zavarovanje, zavarovanje nepremičnin in druga, Grawe strankam omogoča varnost, zaščito in mir. Poleg tega Grawe nudi tudi strokovno svetovanje, ki pomaga strankam pri izbiri najbolj optimalnih zavarovalnih rešitev. Zaupajte Grawe in se prepričajte, da ste v varnih rokah zavarovalnice, ki razume vaše potrebe in vam ponuja zanesljivo zaščito.

Wiener Städtische podružnica v Ljubljani

Wiener Städtische je ena najuglednejših zavarovalnic v Evropi, ki slovi po svoji zanesljivosti, inovativnosti in odlični storitvi. Z več kot stoletno tradicijo in bogatim strokovnim znanjem strankam zagotavljajo celovito zavarovalno zaščito. Wiener Städtische se ponaša s široko paleto zavarovalnih produktov, vključno z življenjskimi, zdravstvenimi, avtomobilskimi, premoženjskimi in pokojninskimi zavarovanji. Njihova strokovna ekipa je vedno pripravljena prisluhniti strankam, jim nuditi individualno svetovanje in jim pomagati pri izbiri pravih zavarovalnih rešitev. S svojim zanesljivim in odgovornim pristopom si prizadevajo zagotoviti varnost in finančno stabilnost svojim strankam ter jih podpreti v vseh življenjskih situacijah. Zaupajte Wiener Städtische in si zagotovite kakovostno zavarovalno zaščito, ki vam bo prinesla mir in brezskrbnost v prihodnosti.

Generali d.d.

Generali d.d. je priznana in zaupanja vredna zavarovalnica, ki že vrsto let nudi visokokakovostno zavarovalno zaščito svojim strankam. S svojo dolgoletno prisotnostjo na trgu in bogatimi izkušnjami se Generali uvršča med vodilne ponudnike zavarovalnih storitev v Sloveniji. Ponujajo širok spekter zavarovalnih produktov, vključno z življenjskimi, nezgodnimi, premoženjskimi, avtomobilskimi in zdravstvenimi zavarovanji. Poseben poudarek dajejo tudi individualnemu pristopu do strank, saj se zavedajo, da je vsaka stranka edinstvena in ima svoje specifične potrebe. S svojim strokovnim in prijaznim osebjem ter visoko stopnjo storitvene kakovosti si prizadevajo zagotoviti popolno zadovoljstvo strank. Zavarujte svojo prihodnost z Generali d.d. in zaživite brez skrbi, saj vam bodo nudili zanesljivo in celovito zavarovalno zaščito v vseh življenjskih situacijah.

Ustvarite svojo varno prihodnost z našim krajšim vprašalnikom

Svetovalko vam omogoča, da preprosto in učinkovito najdete pravo zavarovanje za vas in vaše bližnje. Izpolnite naš kratek vprašalnik in si zagotovite varno in zanesljivo zavarovanje, ki vam bo prineslo mir in zaščito, ki jo potrebujete.

Kdo je svetovalko?

Svetovalko je prijazen, preprost in zanesljiv digitalni svetovalec. Njegova glavna naloga je pomagati strankam, da najdejo pravo zavarovanje, ki bo ustreza njihovim potrebam in prihranilo čas ter denar. Svetovalko ne gleda samo na trenutno stanje, temveč tudi na to, kaj lahko prinese prihodnost. Tako stranke lahko zagotovijo, da so dobro zaščitene, ne glede na to, kaj prinese življenje.

Poudarek je tudi na tem, da strankam pomaga ugotoviti, kje so morda preveč zavarovani, in kje niso dovolj zavarovani. Tako lahko stranke preprečijo, da bi metale denar stran na nepotrebna zavarovanja, hkrati pa tvegale, da ne bi bile ustrezno zaščitene, ko bi to najbolj potrebovale.

Kaj o Zavagu pravijo naše stranke?

“Neverjetno je, kako preprosto je s Svetovalkom primerjati zavarovanja in najti najboljše za mene. Izjemno uporabna in priročna rešitev, ki mi je prihranila ogromno časa in skrbi!”

Ana Zupančič

“Mislim, da sem z Svetovalkom našel popolno zavarovanje za moje potrebe. Občutek je neverjeten, ko veš, da imaš pravo zaščito in da si pri tem prihranil!”

Luka Novak

“Svetovalko mi je omogočil enostavno primerjavo zavarovanj in mi pomagal najti najboljše zavarovanje za moje potrebe. Presenečena sem bila, kako hitro in učinkovito je vse potekalo!”

Mojca Kranjc

Vnesite svoje podatke in stopite v stik z našim Svetovalkom. Začnite svojo pot do varne prihodnosti zdaj!

Ostanite obveščeni z nasveti in novicami s področja zavarovanja

Razumeti svet zavarovanj je ključno za sprejemanje pravilnih odločitev. Preberite naše najnovejše članke in pridobite dragocene vpoglede.